De kans bestaat dat we voor Ezelsfeesten ook verplicht met het Covid Safe ticket zullen moeten werken op bepaalde plaatsen. Niet om kermiskramen te bezoeken, braderie of activiteiten buiten maar voor grotere events met meer dan 500 personen in een zaal of tent.

We laten weten dat de Covid Safe gebaseerd is op volledig gevaccineerd plus 2 weken. Tussen 2 dosissen Pfizer moeten minimaal 21 dagen. En dan nog eens 14 dagen rekenen ook voor Covid Safe ticket. Dus 35 dagen minimaal al te rekenen.

Concreet om ezelsvrijdag 1 oktober te halen moet je deze week  (vandaag 24 augustus 2021) alvast eerste vaccin opstarten. Dus best bellen voor afspraak nu !

De Ezelsfeesten zijn nog in volle voorbereiding en voor alle duidelijkheid - de kans bestaat maar staat nog niet vast waar en wanneer Covid Safe ticket.

Maar als het zo is , zouden we niet graag hebben dat je de kans niet had…..

We geven hier de tip mee dat als je twijfelt en wil zeker kunnen dansen tussen veel mensen, dan beter deze week nog eerste prik halen of er zou kunnen probleempje zijn ….

056244000 - Vaxpo vanaf vandaag in de site Van Marcke Kortrijk

Wie echt niet wil , is een negatieve PCR- test of medisch bewijs Corona reeds gehad ook geldig. De PCR- test is beperkt dus mogelijks indien gespreid over 4 dagen, meerdere nodig …

Tekst : Burgemeester Francis Benoit

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×