Geen 60 ste Ezelsfeesten dit jaar omwille van de strenge corona-maatregelen. Het Gemeentelijk feestcomité had een groots programma voorzien voor 2020, maar zag door COVID-19 die plannen in het water vallen. De 60ste ezelsfeesten worden opgeschoven naar 2021. Het gemeentebestuur van Kuurne wou de Kuurnenaar toch wat geven om naar uit te kijken en zo werd het  "Ezelsweekend" als alternatief aangeboden tijdens dit weekend.

Ezelsweekend

Ook wij keken reikhalzend uit naar het eerste weekend van oktober. Dit jaar misschien nog iets meer dan de voorbije jaren, want de 60ste editie van de Ezelsfeesten kwam eraan. Maar gezien de huidige gezondheidsomstandigheden zijn we jammer genoeg genoodzaakt om de traditionele Ezelsfeesten niet te laten doorgaan, toch niet zoals we ze gewoon zijn. De 60ste editie schuiven we door naar 2021.

MAAR we hebben goed nieuws!

We hebben een alternatief programma samengesteld waarvan we overtuigd zijn dit volledig coronaveilig te kunnen organiseren. Het eerste weekend van oktober blijft immers ons weekend en wordt “Ezelsweekend”, het weekend “Waar (feest)ezels zich thuis voelen”.

Het Ezelsweekend is een organisatie van de gemeente Kuurne in samenwerking met het Gemeentelijk Feestcomité, het Braderiecomité, de Orde van de Ezel en de jeugdbewegingen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×