zaterdag 3 oktober
17:00 - 18:30
Kubox

Stan Van Samang Zingt

Al meer dan 10 jaar staat Stan Van Samang synoniem voor knappe songs en fantastische live shows. 

In het voorjaar van 2020 pakte hij uit met een nieuwe hitsingle “River of Life” en eind dit jaar volgt ook een gloednieuw full album!

Deze zomer en komend najaar speelt Stan een paar exclusieve duo-concerten als ‘STAN ZINGT’.

Daarbij wordt Stan enkel begeleid door zijn vaste pianist Bert Gielen

Plaats - Kubox -outdoor

prijs per ticket 10 €  

UITVERKOCHT

KUBOX -OUTDOOR

De parking aan de Kubox toveren we om tot een heus outdoor evenemententerrein. Doorheen het ezelsweekend vindt iedereen er zijn (muzikale) gading: jong én minder jong, modern of eerder klassiek, komisch of serieus, ... in Kuurne hebben we het allemaal. Zo wordt de Kuboxparking "Ezelgem Live" waar je kan genieten van een reeks topartiesten!

Geniet in uw bubbel zittend van één of meerdere optredens met een maximum van 200 personen per optreden, dit alles in een 100% corona-veilige opstelling. Ontspan en laat je bedienen op het openluchtterras door onder meer het Gemeentelijk Feestcomité vzw.

Tickets in voorverkoop

Ezelsweekend 2020. Reserveer je plaatsen want het is beperkt en altijd nodig!

Ticketverkoop werd stoptgezet.

 

Voor kermisattracties, jeugd-activiteiten en optredens Metejoor  kan je terplaatse aan de ingang eventueel nog registreren.

 

Tickets en voorwaarden

PRAKTISCH  
  • Tickets kosten € 10,00 p.p., behalve voor het optreden van BlitZ. Die tickets kosten € 5,00 p.p. De openingsavond en het optreden van Soupapke zijn gratis.
  • De deuren gaan 45 minuten voor de aanvang van het concert open. Hou hier rekening mee en kom op tijd, maar ook niet te vroeg. We willen wachtrijen zoveel mogelijk vermijden. 
  • Koop enkel tickets voor je eigen bubbel. Je kan tot maximaal vier tickets per persoon bestellen.  Je dient tickets aan te kopen vanaf de leeftijd van 2 jaar.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht voor personen ouder dan 12 jaar, wanneer je je verplaatst over het terrein. 
     
TICKETVERKOOP
  • De ticketverkoop start op maandag 7 september 2020 om 9.00u voor Kuurnenaren en op vrijdag 11 september 2020 voor  iedereen. 
  • Tickets kunnen enkel aangekocht worden via de webshop van het gemeentebestuur. Geef of verkoop tickets niet door. Om aan contacttracing te kunnen doen, hebben we de correcte gegevens nodig van de aanwezige bezoekers. Kan je er toch niet bij zijn? Verwittig de vrijetijdsdienst via vrijetijdsdienst@kuurne.be.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×