zondag 4 oktober
18:30 - 19:30
Kubox

Filip Kowlier Solo

Geniet van een soloset van Flip Kowlier .

Kowlier verbaasde in 2001 vriend en vijand met de release van het album ‘Ocharme Ik’.  Hits zoals ‘Welgemeende’ en ‘Min Moaten’ kunnen nog steeds door menig zichzelf respecterende muziekliefhebber uit het hoofd meegekweeld worden.
In 2004 volgde ‘In De Fik’, waarvan het titelnummer één van de meest gedraaide songs in 2005 werd.  2007 was het jaar waarin Flip zijn meest persoonlijke en romantische plaat maakte, samen met gasten als Gabriel Rios en Isolde Lasoen.

In 2010 bracht hij ‘Otoradio’ uit.  Ondanks wat beweerd werd, is ‘Otoradio’ geen reggae-album. Het is een plaat met goedgezinde songs die gebouwd zijn op een chassis – een bedje, als u dat echt wil – van reggae. Zijn vijfde studioplaat ontstond 3 jaar later, toen Flip Kowlier op een dag met zijn zoon naar een circus ging kijken in Mariakerke en vertederd raakte door de charme en de tristesse. Diezelfde avond nog schrijft hij het nummer ‘Cirque’ maar daar blijft het niet bij. De fictieve karakters van dat circus blijken een uitstekende inspiratiebron en Flip pent uiteindelijk een heel album bij elkaar: ‘Cirque. De avonturen van W.M. Warlop’.

Kowlier doet die dingen nu eenmaal graag. Hij behoort tot het artiestenras dat alle hoeken van de kamer wiel gezien hebben. Hij sleept zijn hele wereld naar een nieuwe plek. Om die plek daarna helemaal naar zijn hand te zetten.

prijs per ticket 10 €  

UITVERKOCHT

KUBOX-OUTDOOR

De parking aan de Kubox toveren we om tot een heus outdoor evenemententerrein. Doorheen het ezelsweekend vindt iedereen er zijn (muzikale) gading: jong én minder jong, modern of eerder klassiek, komisch of serieus, ... in Kuurne hebben we het allemaal. Zo wordt de Kuboxparking "Ezelgem Live" waar je kan genieten van een reeks topartiesten!

Geniet in uw bubbel zittend van één of meerdere optredens met een maximum van 200 personen per optreden, dit alles in een 100% corona-veilige opstelling. Ontspan en laat je bedienen op het openluchtterras door onder meer het Gemeentelijk Feestcomité vzw.

Adres : Kattestraat 188 - 8520 Kuurne 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×