zondag 4 oktober
15:00 - 16:00
Kubox

Metejoor DUO

Vorige zomer was Metejoor nog genomineerd met “Horizontaal” voor de Radio 2 Zomerhit, en in volle lockdown raakte zijn ballad “Laat Het Voor De Liefde Zijn” veel harten.

Maar nu is hij vooral klaar om opnieuw  op te treden.

Ja opnieuw, want in het verleden mocht hij al het Sportpaleis opwarmen voor Niels Destadsbader en Clouseau.

Met zijn nieuwste single “Het Beste Aan Mij Ben Jij” (opnieuw genomineerd voor Zomerhit  2020) bewijst Metejoor dat hij niet van plan is om te rusten tot heel Vlaanderen meezingt met zijn aanstekelijke nederlandstalige pop met een exotische twist.

prijs per ticket 10 €  

 

KUBOX-OUTDOOR

De parking aan de Kubox toveren we om tot een heus outdoor evenemententerrein. Doorheen het ezelsweekend vindt iedereen er zijn (muzikale) gading: jong én minder jong, modern of eerder klassiek, komisch of serieus, ... in Kuurne hebben we het allemaal. Zo wordt de Kuboxparking "Ezelgem Live" waar je kan genieten van een reeks topartiesten!

Geniet in uw bubbel zittend van één of meerdere optredens met een maximum van 200 personen per optreden, dit alles in een 100% corona-veilige opstelling. Ontspan en laat je bedienen op het openluchtterras door onder meer het Gemeentelijk Feestcomité vzw.

Adres : Kattestraat 188 - 8520 Kuurne 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×