zondag 3 oktober
14:00 - 18:00
Tramstatie

American football

Demonstratie op de Tramstatie van onze American Football ploeg met thuisbasis Izegem.

Equal Bounce springtouwdansen

Equalbounce is een recreatieve rope skipping vereniging.
Rope skipping staat beter bekend als touwtje springen. Het is niet zomaar springen in een touw. Ze maken een combinatie van gymnastische en dynamische bewegingen in verschillende touwen en overgangen. Dit allemaal op een heerlijke beat. Hun showteam bestaat uit voormalige competitie springers en halen het beste uit zichzelf. Men zorgt voor een toffe sfeer vol inspiratie en enthousiasme. Als showteam kijken ze er alvast naar uit om zich voor te stellen op de Ezelsfeesten.

Dansschool Dançar

Dansschool Dançar werd opgericht op 1 mei 2017 door Ricardo Oliveira Ferreira, beter bekend van o.a. 'So You Think You Can Dance 2013.'

Inmiddels is Ricardo reeds meerdere jaren actief professioneel danser-docent & choreograaf voor allerlei projecten in binnen en buitenland.

Onlangs werkte hij voor de derde keer samen met absolute topchoreografen van grote sterren zoals; Beyoncé, Britney Spears, Justin Bieber,... in LA / Amerika.

Hij richte de dansschool op samen met zijn vriendin Melissa Debouvere die nu als o.a. klassieke danseres ook meewerkt aan het succes en de ambities van Dansschool Dançar. Ze maken van de dansschool een plaats waar de passie tot dans als thuiskomen aanvoelt. Dansschool Dançar is gelegen in de Kerstraat 2 - 8830 Hooglede

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×