zondag 1 oktober
14:00 - 18:00
centrumstraten

Fou d'amour

Een leuke act die een verhaal vertelt van een excentrieke straatclown voor wie het spel der liefde geen geheimen kent. Een playboy avant la lettre in het personage van cupido. Deze amoureuze liefdesengel dompelt je onder in de sfeer van de jaren twintig en bezorgt je kriebels in de buik. Of deze kriebels door de liefde of de lach komen, laten we jullie graag zelf beleven.

Wat volgt is een rollercoaster aan interacties en improvisatie. Vrolijk ludiek en mobiel straattheater waarbij niemand veilig is voor de amoureuze acties van deze bizarre verschijning.

Disco Fever

Grijp jezelf bij je John Travolta kraag, trek je foutste schoenen aan en aai jezelf over je disco-bolletje: want 'You SHOULD Be Dancing'! Paradeer op je hoogste plateauzolen mee met de Disco Fever, een dancing machine van je foutste – eh – stoutste dromen! Voor deze discotheek op wieltjes Ain't No Mountain High Enough om de boogie-woogie koorts door de straten te verspreiden.

Fladderend in zijn flairs houdt de DJ de boel en het feestje dansend draaiende door de lekkerste en bekendste disco-deuntjes door de boxen te laten druipen.

Terwijl de chauffeur probeert het publiek niet voor hun seventies sokken te rijden, spat elke straatsteen spontaan uit zijn voegen en verandert in een Saturday Night Fever feestje. Uitbundig uitgerust met discolichten en een rookmachine, rolt deze kleurrijke kar met een zo groot of klein fuifje als je maar wilt! Door onder andere de DJ, zijn danseressen, en steltenlopers mee te laten jiven, zet deze plaatjes draaiende parade de meest vrolijke en funky bloemetjes buiten.

Benidorm Eugène

Dat Eugene het wel eens bont durft te maken moeten we je niet verklappen!
Nu rijdt hij zelfs rond in een pimped out / chromed out scootmobiel!
Met ingebouwde subwoofers, rookmachine, led-verlichting, claxon en superleuke dansmuziek trekt Eugene door de straten om letterlijk iedereen aan het lachen te brengen!
Dolle fratsen, dansjes, je kan het zo gek niet bedenken of hij doet het!

Clown en ballonplooien met Serge Lino

Clown en ballonplooien met Serge Lino

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×